load datadata load ...

**** in Gyenesdias max. 3 Persons 

ID: BN56902/135266
Модный Gyenesdiás Аренда Венгрия
Модный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда ВенгрияМодный Gyenesdiás Аренда Венгрия
запросить дополнительную информацию

Модный Аренда
в неделю от 370,00EUR
hu- Gyenesdiás
Венгрия

доступный в соответствии с договором

поставщик/отпечаток:
 Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
связаться 
 домашняя страницаreedb,link 
 Все объявления о недвижимости поставщиком
подробность
спальня: 

  
в неделю:
балкон 
yes,балкон
терраса 
yes,терраса
опции
Плавательный бассейн
yes,Плавательный бассейн
доступ на пляж
yes,доступ на пляж
Краткое описание

Ez a kedves nyaralóház mindössze 400m-re található a tótól Gyenesdiáson. A tó Közép-Európa legnagyobb tava. A csodálatos és egyedülálló természeti képződmény turisták ezreit vonzza ide minden évben. A ház Gyenesdiáson található a tó nyugati csücskében. Bent 2 apartman és 2 duplaágyas szoba várja a vendégeket. A ház nagy udvarán pedig medence, kerti bútor és grillezőhely kapott helyet. A ház spanyol tulajdonosai örömmel várják vendégeiket, akiknek egy csipetnyi valódi spanyol hangulatot kínálnak a Balaton partján. Kérésre szívesen készítenek vendégeik részére Spanyol Tapast is. 

положение

расстояние
покупка товаров
 

 

га  

аэропорт
 

15 

 

  

пригородном сообщении
 

 

  

Gyenesdiás egy kedves kis nyaralófalu alig 100km-re a határtól, 15km-re a Sármelléki repülőtértől. Élvezze a fürdőzést, vízisportokat vagy csak sütkérezzen a napon, itt mindenféleképpen megtalálja a legszebb strandot mindehhez néhány perc sétára a háztól. A gyenesdiási strandok szépen gondozottak. Ha elege van már a passzív pihenésből semmiképpen ne hagyja ki a keszthelyi Festetics Kastély megtekintését a programból. A kastély Magyarország negyedik legnagyobb kastélya műemlék jellegű, barokk kastély. Kertje védett. Keszthelytől alig 5km-re található a Hévízi tó, a világ legnagyobb thermál tava, 47,500m2-es felületével. A tó vize egyedülálló módon minden nap teljesen kicserélődik. A víz ismeret gyógyhatásáról és ettől a szálláshelytől alig néhány km-re található. Gyenesdiás az egyik legtökéletesebb célpont ha valaki a Balatonnál szeretne nyaralni számos szórakozási i kikapcsolódási lehetőséggel várja az idelátogatókat. Télen a tó befagyott jegén korcsolyázni és jégszörfözni is lehet.

** Other distances:
- Bar: 300 meter
- Golf course: 10 km
- Swimmingpool public: 500 meter
- Theme Park: 1 km
- Restaurant: 300 meter
- City: 3 km
- Water: 400 meter
- Water sports: 400 meter
- Vineyard: 1 km
- ATM / cash dispenser: 1 km
- Bakery: 500 meter 
разделение

Surface area: 18 

арматура

A kétszemélyes szoba saját fürdőszobával rendelkezik benne káddal, mosdóval és toalettel. A szoba parkettázott, benne egy kényelmes kétszemélyes ággyal valamint ruhásszekrénnyel. A szobának saját erkélye van ahol elfogyaszthatunk egy pohár finom balatonfelvidéki bort egy kellemes nyári estén. A szobának egy kisebb konyhája van 2 személy részére felszerelve. 

использовать

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Horseriding, Fishing 

другой

A házban a dohányzás szigorúan tilos, erre lehetőség az udvaron van. A tulajdonosok beszélnek angolul, spanyolul, franciául, oroszul és egy keveset németül.Távozás ideje: délelőtt 11:00. 

недвижимость reedb 1020 V 9.04-g / time:0.0435 / size: 69442 / 54.166.207.223.mobil