load datadata load ...

**** in Gyula max. 4 Persons 

ID: BN62378/139104
Ferie Gyula Til leie Hungary
Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary Ferie Gyula Til leie Hungary
be om mer informasjon
Ferie Til leie
per uke fra 286,00 EUR
hu- Gyula
Hungary

tilgjengelig etter avtale
leverandør/partner:
Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
kontakt  (  ) 
hjemmesidereedb,link 
 Alle tilbud om boet leverandøren
detalj
soverom:   
per uke:
fra 286,00 EUR
terrasse yes,terrasse
alternativer
Air-conditioningyes,Air-conditioning
tilgang til strandyes,tilgang til strand
kort beskrivelse
A közel 800 éves Gyula Magyarország délkeleti régiójában, Erdély kapujában fekszik. Az Alföld egészéhez hasonlóan Gyulán is a mérsékelt, kontinentális éghajlat a jellemző. Az apartman a Gyulai vártól és Várfürdőtől alig 100 méterre található.A nemrégiben teljesen újjáépített fürdő a Dél-Alföld legújabb, legmodernebb, európai színvonalú strand és gyógyfürdője lett, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt gyógy- és élménymedencéivel, gyermek-víziparadicsomával, pezsgő- és hullámmedencéjével, valamint az óriás és kamikaze csúszdákkal. A wellness, gyógy és élményfürdő az év minden évszakában várja az idelátogatókat.A Gyulai vár a XV. század elején épült erődítmény és újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt. Kifejezetten ajánlott meglátogatni fogadó és hálószobáit, a magyar várnagy és a török bég hivatali szobáját, a középkori várbörtönt, az éléstárat, a sütőházat, valamint a kovács- és a fazekasműhelyeket. A várkertnek csodálatosan szép kertje van telis-tele virágokkal. Az apartmanhoz közel minden megtalálható, ami a nyugodt illetve az aktív pihenést és a kényelmet szolgálja. Éttermek, üzletek, fitnesz és sportpályák, múzeumok, szórakozóhelyek és virágos parkok.Gyula városa gyönyörű és évszaktól függetlenül számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt gazdag kulturális, építészeti és turisztikai látnivalói révén. 

1 & 1 DSL - Testsieger Festnetztest Connect
stilling
Avstand
statistikken 250    låst med kode 120    
Gyula városa történelmi atmoszférájával, számos műemlékével, látnivalóival, szobraival, szökőkútjaival, parkjaival, kulturális intézményeivel, sokszínű rendezvényeivel az év bármely szakában várja az idelátogató turistákat. Ha ebben a csodálatos városban tölti szabadságát mindenképpen látogassa meg a következőket: a híres nevezetes gyógy, wellness és élményfürdőt amely télen nyáron nyitva tart, a Gyulai várat 24 kiállító teremmel, mely Közép-Európa egyetlen épen maradt síkvidéki, gótikus téglavára, a 100 éves cukrászdát amely Magyarország egyik legrégebbi, eredeti berendezésével jelenleg is működő cukrászdája, továbbá számos érdekes múzeum. A város gyönyörű, virágos és szökőkutakkal teletűzdelt parkjai további kikapcsolódási lehetőségeket rejtegetnek. Gyulán évente több mint 26 állandó fesztivált és rendezvényt szerveznek. Ezért az év minden hónapjára jut egy-két érdekes fesztivál, rendezvény, vagy kulturális esemény. Ilyenek a Gyulai Reneszánsz Karnevál (február), Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál és Gyulai Böllér Nap (április), Gyulai Várszínház Összművészeti Fesztivál és Nemzetközi Shakespeare Fesztivál (július), Szilveszteri utcabál (december). Számtalan környékbeli kirándulóhely várja a szabadságukat aktívan eltölteni vágyókat. Sportolhat, kirándulhat, túrázhat, horgászhat és lovagolhat a környéken. A városban számos étterem áll a vendégek rendelkezésére ahol megkóstolhatják a hagyományos magyar konyha remekeit, nem utolsó sorban a híres gyulai kolbászt, mely napjainkra igencsak elterjedt és nagy népszerűségnek örvend.Amennyiben egy nyugodt ám ugyanakkor érdekes és élményekben gazdag pihenésre vágyik ez a hely garantáltan a legjobb választás lehet.

** Other distances:
- Bar: 100 meter
- Horseriding: 3 km
- Swimmingpool public: 100 meter
- Restaurant: 100 meter
- City: 100 meter
- Tennis court: 100 meter
- Water: 100 meter
- ATM / cash dispenser: 400 meter
- Fitness: 500 meter
- Bakery: 500 meter
fittings
A teljesen berendezett és felszerelt galériás apartman 4 személy számára nyújt kényelmes szállást. Egy légtérben található az amerikai konyha, nappali és hálórész ahol két egyszemélyes ágy található összetolva, amelyet igény szerint szét lehet húzni. A konyharész teljesen felszerelt minden konyhai eszközzel, a nappaliban Tv kábelszolgáltatással nyújt szórakozási lehetőséget. A fürdőszobában zuhanyzó és mosdókagyló található, a toalett külön helyiségben van. A galérián egy kétszemélyes fekvőhely van, amely gyerekek számára kimondottan kedvező. Az apartmanban légkondicionálás és padlófűtés van. Az év bármely szakában bérelhető és saját zárt parkolóhely áll a bérlő rendelkezésére. 
Bruk
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Fishing
No smoking!!! 
ALL-INKL.COM - Webhosting Server Hosting Domain Provider
fast eiendom reedb 8.58-f / time:0.0548 / size: 61409 / 54.226.33.117.mobil