load datadata load ...

**** in Opatija max. 4 Persons 

ID: BN63577/140050
Férias Opatija Aluguéis Croácia
Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia Férias Opatija Aluguéis Croácia
solicitar mais informações
Férias Aluguéis
por semana de 658,00 EUR
hr- Opatija
Zagrebačka Županija, Croácia

disponível acordo com o acordo
fornecedor/parceiro:
Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
contato  (  ) 
Homepagereedb,link 
 Todas as ofertas do fornecedor de bens
detalle
quarto:   
por semana:
de 658,00 EUR
varanda yes,varanda
terraço yes,terraço
Opciones
De ar condicionadoyes,De ar condicionado
piscinayes,piscina
saunayes,sauna
acesso à praiayes,acesso à praia
Descrição resumida
Deze villa is onderdeel van een luxe appartementen complex genesteld tussen een rustig centrum van Opatija, omgeven door palmbomen en andere mediterrane begroeiing. De villa ligt slechts 350 meter van de belangrijkste stranden en 150 meter van de tennisvelden. Bij de villa is een groot zwembad van 12,5 meter lang, een sauna, een terras met barbecue en een eigen parkeerplaats. tijdens de warme zomermaanden wordt u begroet door de schone zee, mooie stranden en goed amusement, terwijl u tijdens de wintermaanden kunt wandelen op de promenade aan de kust, wandelen op de bospaden en een bezoek kunt brengen aan een van de spa en wellnesscentra. Voor- en najaar zijn ideaal voor fietsen, wandelen en rondkijken in de omgeving. 

ALL-INKL.COM - Webhosting Server Hosting Domain Provider
posição
distância
compras 800   aeroporto 45  km  
tráfego suburbano 300   
Romantisch; In de stad; Aan het water
Opatija kust is het modernste toeristische gebeid van de Kroatische Adriatische kust, het ligt aan de voet van de berg Ucka en heeft al de voordelen van een klimaatkuuroord en een kustresort. De traditie van toerisme en cultuur bestaat al meer dan anderhalve eeuw, en de plezierige gezonde omgeving met de geurige groene vegetatie zorgt voor de perfecte entourage van ontspanning en welzijn evenals een actieve vakantie. In de 19e eeuw bouwden Oostenrijkse/Hongaarse edelmannen ruime villa's voor een prettig winterverblijf in Opatija vanwege het zeer milde Mediterrane klimaat. U kunt nu nog de Oostenrijkse en Hongaarse erfenis van de architectonische stijlen terugzien bij de originele villa's. De meeste staan direct naast de beroemde - lungo mare - een wandelpad van 11 km lang langs de zee. U vindt hier parken met mooie inheemse planten die een groot deel van de Opatija Riviera bedekken. Opatija en de Oostenrijkse en Hongaarse flair die deze stad kenmerken zelfs na 120 jaar, zijn de ideale keus voor hen die houden van luxe en pracht en praal. Opatija wordt ook wel het Kroatische Monte Carlo genoemd. De moderne villa's en moderne hotels bieden accommodaties voor gasten die willen genieten van het milde klimaat buiten zittend op het terras of bij een cafe, waar men kan ontspannen in een tradtitionele stijl. De jonge mensen drinken lilever een cocktail in een van de lounges dan dat ze naar een discotheek gaan. Opatija heeft de zelfde betekenis als luxe, het is de juiste keus voor hen die een goede tijd willen hebben en ontspannen willen in een luxe omgeving tijdens hun vakantie.

** Other distances:
- Bar: 300 meter
- Golf course: 20 km
- Horseriding: 20 km
- Restaurant: 250 meter
- City: 300 meter
- Beach: 300 meter
- Tennis court: 100 meter
- Water: 300 meter
- Water sports: 350 meter
- Vineyard: 10 km
- See: 350 meter
- ATM / cash dispenser: 300 meter
- Fitness: 300 meter
- Bakery: 200 meter
acessórios
Dit appartement met airconditioning met een aparte ingang, is mooi ingericht met een slaapkamer met een tweepersoonsbed. De compleet ingerichte keuken, met een volledige set serviesgoed en bestek voor het bereiden en serveren van een maaltijd, vindt u in de woonkamer. Hier vindt u ook een eethoek en een televisie. Het appartement heeft de mogelijkheid voor het bijzetten van een extra groot bed. In de badkamer is een toilet en douche. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht op de stad Rijeka en de Kvarner baai. Direct naast het zwembad vindt u tuinmeubelen. 
usar
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Skiing, Fishing
No smoking!!! 
bens imóveis reedb 1125 V 8.41.d / time:0.0536 / size: 64674 / 54.162.166.214.mobil