load datadata load ...

**** in Vonyarcvashegy max. 6 Persons 

ID: BN64809/141071
Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary
Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary Ferie Vonyarcvashegy Til leie Hungary
be om mer informasjon
Ferie Til leie
per uke fra 205,00 EUR
hu- Vonyarcvashegy
Zala Megye, Hungary

tilgjengelig etter avtale
leverandør/partner:
Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
kontakt  (  ) 
hjemmesidereedb,link 
 Alle tilbud om boet leverandøren
detalj
soverom:   
per uke:
fra 205,00 EUR
balkong yes,balkong
terrasse yes,terrasse
kort beskrivelse
Vonyarcvashegy a Balaton északi partjának egyik legszebb, legmodernebb települése. A község különös gondot fordít a település és a strand fejlesztésére. A nyaraló a község központjában csendes nyugodt utcában található. A teraszról csodálatos panoráma nyílik a keszthelyi öböl vizére és hegyeire. A nyaraló déli fekvésű, ezért a napsütés és a vitorlások látványa ősztől tavaszig minden nap megörvendeztetheti a lakókat. Az udvarban kényelmes és biztonságos parkolás biztosított, akárcsak a pihenéshez szükséges kerti bútorok. Az udvarban gyerekek számára homokozót, a felnőtteknek pedig grillezőt alakítottunk ki az otthoni kikapcsolódás minél kellemesebben történő eltöltése érdekében. 

stilling
Avstand
endre  km  låst med kode 18  km  
statistikken 500   
Vonyarcvashegy és környéke bővelkedik látnivalóban illetve szabadidős tevékenységre alkalmas szolgáltatásokban. Mindenképpen figyelmükbe ajánlom A vonyarcvashegyi kápolnát, a Balatonedericsi Afrika parkot, a balatongyöröki Szépkilátót, vagy a keszthelyi hajókikötőt és Festetics - múzeumot, de a hévízi gyógyfürdőt sem szabad kihagyni, hiszen Európa legnagyobb szabadtéri gyógyfürdője. Ezek a célpontok a kerékpárral is könnyen biztonságosan megközelíthetőek a part mellett kialakított vadregényes tájakon vezető kerékpárúton. Amennyiben autóval szeretnének úti célt kiválasztani,f él órás utazással akár a tapolcai tavas barlang,a sümegi vár, vagy Szigliget is elérhető. De semmi esetre sem szabad kihagyni a badacsonyi szőlők és a Tihanyi apátság élményét sem. A községben több szórakozási és sportolási lehetőség közül választhatunk, úgymint: mini golf, lovaglás, quad,horgászat, vízisí, kerékpár, tenisz, teke, bowling.

** Other distances:
- Bar: 300 meter
- Bike rent: 1 km
- Golf course: 10 km
- Horseriding: 1 km
- Swimmingpool public: 1 km
- Restaurant: 300 meter
- Playground: 1 km
- City: 5 km
- Beach: 5 km
- Tennis court: 1 km
- Water: 1 km
- Water sports: 1 km
- Vineyard: 500 meter
- Minigolf: 1 km
- ATM / cash dispenser: 500 meter
- Fitness: 3 km
- Bakery: 200 meter
fittings
A nyaraló 2 különálló apartmannal rendelkezik. Az apartmanok egymástól elválasztva saját bejárattal és terasszal lettek kialakítva. Mindkét apartman hasonló kialakítású és hasonlóan felszerelt. Mindkét apartman 50 m2-es melyben 2 hálószoba és 1 nappali kialakítására került sor. A nappaliban 2 személyes sarokgarnitúra,az egyik hálószobában franciaágy, a másikban pedig 2 heverő biztosítja a maximális 6 fö elhelyezését. Minden szobában található ruhásszekrény. A nyaraló modern műanyag nyílászárokkal van ellátva. A padozat jellemzően járólap illetve laminált parketta. Minden apartmanban található sütő, tűzhely, kávéfőző, mikrohullámú sütő, TV kábelcsatornával (német,magyar és angol nyelvű adók). Az apartmanokban konyha és étkező asztal illetve teljes konyhai felszerelés biztosítja a főzés és az étkezés lehetőségét. A teraszon napernyő véd az erős sugárzástól. 
Bruk
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Horseriding, Fishing 
1 & 1 - Webhosting
fast eiendom reedb 1123 V 8.41.d / time:0.0664 / size: 60105 / 54.80.169.119.mobil