load datadata load ...

**** in Budapest max. 4 Persons 

ID: BN70285/150982
Модный Budapest Аренда Венгрия
Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия Модный Budapest Аренда Венгрия
запросить дополнительную информацию
Модный Аренда
в неделю от 670,00 EUR
hu- Budapest
Budapest, Венгрия

доступный в соответствии с договором
поставщик/отпечаток:
Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
связаться  (  ) 
домашняя страницаreedb,link 
 Все объявления о недвижимости поставщиком
подробность
спальня:   
в неделю:
от 670,00 EUR
балкон yes,балкон
терраса yes,терраса
опции
Плавательный бассейнyes,Плавательный бассейн
Краткое описание
Ezek a szállások, Budapestnek egy nagyon különleges területén találhatók, mely Magyarország fővárosa. A város két részre osztja a Duna. A keleti partján fekszik, Pest, míg a nyugati partján fekszik, Buda. Egy hatalmas kontraszt van a két városrész között. Pest egy sima területen fekszik és Budapest területének mintegy kétharmadát magában foglalja. Buda, másrészt a hegyekben található és csak egyharmad részét foglalja el a város területének. Az apartman a budai hegyek között található, egy csendes területen, mindössze 20 percre a város központjától. A szállodában 9 apartman található, mindegyiknek kellemes hangulata van. Az udvaron van egy medence napozóágyakkal és napernyőkkel. A további szolgáltatások közé tartozik a fedett parkoló, egy mosókonyha és reggeli, amelyek mindegyike rendelkezésre áll külön díj ellenében. Ez a szálláshely ideális, akár egy üzleti útra, vagy egy szép családi nyaralásra!. 

положение
расстояние
покупка товаров  км  аэропорт 25  км  
пригородном сообщении 300  м  
Műemlékeivel és régi épületeivel, Budapest ma egy újjászületett főváros. A második világháború után maradt üres tereken, bankok és modern épületek épültek, minden gondosan összhangban a többi, 20.-ik század előtti épülettel. Az újjászületés látható színházakban, fürdőkben, múzeumokban, könyvtárakban, parkokban, közlekedési eszközökben és még az egészségügyi és a szociális intézményekben is. Az infrastruktúra fejlesztésének egy kicsit kevésbé látható részei is vannak, de vannak látható részek is, mint például az új híd a Dunán. Túrista szemmel a felújítások és a régi kávézók, éttermek és galériák újboli megnyitása, az 1880-as és az 1910-es évekből, igen csak látható. Budapestnek számos nemzeti és nemzetközi kulturális fesztiválja, nemzetközi sporteseménye és zenés rendezvényei vannak a fiatalok részére, mint például a "Sziget" fesztivál és a Budapest Parádé, ami megfelel a Love Parade-nak Berlinben. 2004-ben, Magyarország csatlakozott az EU-hoz, így Budapest lett a politika, a gazdaság és a kultúra regionális központja. Prága után, Így ez a leglátogatottabb főváros Közép-Európában. Budapesten számtalan lehetőség van az idő minőségi eltöltésére, mint a részvétel a különböző kulturális programokon, a történelmi és építészeti emlékművek látogatása, a vidámparkok, templomok és múzeumok, és végül, de nem utolsó sorban, az Állat-és Növénykert. A hagyományos magyar étel, majd a jól ismert magyar borok, valamint a lakosság barátságos vendéglátása, kellemes pillanatokat kínál a nyaralás alatt. Függetlenül attól, hogy milyen szezon van, Budapest egy csodálatos hely a nyaralás eltöltésére és mindig készen áll, hogy elvarázsolja a látogatókat!

** Other distances:
- Bar: 500 meter
- Golf course: 5 km
- Horseriding: 5 km
- Swimmingpool public: 4 km
- Theme Park: 10 km
- Restaurant: 400 meter
- Playground: 1 km
- Tennis court: 300 meter
- Water: 40 km
- Water sports: 40 km
- Vineyard: 5 km
- ATM / cash dispenser: 1500 meter
- Fitness: 800 meter
- Bakery: 300 meter
арматура
Ez a szálláshely egy hálószobából, egy nappaliból, konyhából és egy fürdőszobából áll. A hálószobában egy franciaágya és megfelelő bútorok vannak. A nappali is ízlésesen berendezett. A konyha teljesen felszerelt, beleértve a modern készülékeket, evőeszközöket stb. Minden apartman minibárral, TV-vel és telefonnal felszerelt. A fürdőszoba káddal, WC-vel és mosdóval ellátott. 
использовать
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Skiing
No smoking!!! 
недвижимость reedb 1118 V 8.41.d / time:0.0664 / size: 73025 / 54.224.187.45.mobil