load datadata load ...

*** in Rakovica max. 3 Persons 

ID: BN900948/233268
Модный Rakovica Аренда Хорватия
Модный Rakovica Аренда Хорватия Модный Rakovica Аренда Хорватия Модный Rakovica Аренда Хорватия Модный Rakovica Аренда Хорватия Модный Rakovica Аренда Хорватия Модный Rakovica Аренда Хорватия Модный Rakovica Аренда Хорватия Модный Rakovica Аренда Хорватия Модный Rakovica Аренда Хорватия Модный Rakovica Аренда Хорватия Модный Rakovica Аренда Хорватия Модный Rakovica Аренда Хорватия Модный Rakovica Аренда Хорватия Модный Rakovica Аренда Хорватия Модный Rakovica Аренда Хорватия
запросить дополнительную информацию
Модный Аренда
в неделю от 467,00 EUR
hr- Rakovica
Karlovačka Županija, Хорватия

доступный в соответствии с договором
поставщик/отпечаток:
Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
связаться  (  ) 
домашняя страницаreedb,link 
 Все объявления о недвижимости поставщиком
подробность
спальня:   
в неделю:
от 467,00 EUR
опции
Плавательный бассейнyes,Плавательный бассейн
Краткое описание
Het toeristische centrum Marko is gelegen aan de weg D1 in Ostarski stanove, op 10 km afstand van de hoofdingang in een natuurlijke oase, Nationale Park Plitvica Meren. Deze rustige plek met zijn ontelbare landschappen in een ongerepte natuur, biedt een brede keuze aan recreatiemogelijkheden, amusement en meer. Van hier uit kunt u perfect het meest belangrijke Kroatische toeristische gebied aan de kust bekijken. Binnen het complex vindt u een openlucht zwembad, tennis en badmintonvelden, een pad voor fietsers met de mogelijkheid om een fiets te huren, wandelpaden, speelvelden en paardrijmogelijkheden voor kinderen en een grote parkeerplaats. 

ALL-INKL.COM - Webhosting Server Hosting Domain Provider
положение
расстояние
покупка товаров  км  аэропорт 130  км  
пригородном сообщении 100  м  
Platteland; In de bergen; In de natuur
Het Nationale Park Plitvica Meren en de Baraceve grotten liggen ongeveer 10 km van elkaar, een wandelpad met een oude watermolen ligt 8 km verderop. Ethno-dorp Rastoke en de stad Slunj, met zijn spectaculaire watervallen liggen op slechts 20 km afstand van TC Marko. Het Nationale Park Plitvica Meren is het grootste en meest populaire Nationale Park in Kroatië. In 1949 kreeg het park officieel de naam Nationaal Park. Het Park staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco, erkend vanwege zijn geweldige natuurlijke schoonheid en ongestoorde productie van travertijn met behulp van chemische en biologische acties. Het park is een fenomenaal voorbeeld van hydrografie. Het park herbergt een grote hoeveelheid watervallen, een groot aantal meren, bos en vele verschillende vormen van dierenleven. De Baraceve rotsen zijn opengesteld voor de toeristen, daar kunnen de toeristen een grote keuze aan schitterend mooie rots modellen bewonderen, rijk aan speleologische structuren, stalactieten en stalagmieten, ruimtelijke kamers en gangen toegankelijk voor alle bezoekers. In de bovenste grot is de waardevolle archeologische en bijna ontologische vondst ontdekt. De stad Slunj en het Etnodorp Rastoke liggen aan de rivier Sljuncica en Koran in een schilderachtig landschap aan de weg richting Plitvica Meren en Dalmatia. Daar is een schitterend natuurlijk schouwspel zichtbaar, daar waar het blauw-groene water van de Sljuncica river door de watermolens van Rastoke stromen in de rivier Korana, samenkomend in de vorm van watervallen en kleine meertjes. In het complex TC Marko zult u een restaurant vinden met een brede keus aan culinaire lekkernijen, zoals gemakkelijk eten, koud en warm voorgerechten, soepen, maaltijd a la carte, grill, pizza´s, salades en desserts. Het restaurant heeft een terras waar 66 mensen tegelijk kunnen eten en er is een zaal met airconditioning geschikt voor maximaal 60 bezoekers.

** Other distances:
- Bar: 10 meter
- Bike rent: 10 meter
- Horseriding: 5 km
- Swimmingpool public: 10 meter
- Restaurant: 10 meter
- Playground: 10 meter
- City: 20 km
- Tennis court: 10 meter
- ATM / cash dispenser: 3 km
- Bakery: 3 km
арматура
TC Marko biedt uw accommodatie vele mogelijkheden. De kamers zijn opnieuw gemeubileerd. Alle kamers hebben een tweepersoonsbed. Alle kamers hebben een satelliettelevisie en een badkamer met douche. In de lounge en in het restaurant vindt u een comfortabele omgeving om u te amuseren, uw vrienden te ontmoeten of gebruik te maken van draadloos internet 
использовать
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Skiing
No smoking!!! 
другой
De prijzen zijn inclusief ontbijt. De accommodatie is gratis voor kinderen jonger dan 4 jaar, als ze het bed delen met de ouders. De gasten kunnen gratis het zwembad gebruiken, mits ze 2 of meer nachten reserveren. Roken is niet toegestaan. Huisdieren zijn toegestaan mits aangemeld tijdens reservering. De toeslag voor huisdieren is 10 euro per dag. U kunt een babybedje reserveren voor 5 euro per dag. Draadloos internet is gratis te gebruiken in het restaurant en in de lounge. Aankomst - 14.00 tot 18.00. Vertrek tot 10.00. 
недвижимость reedb 1213 V 8.41.d / time:0.0574 / size: 73463 / 54.91.171.137.mobil