load datadata load ...

***** in Siófok max. 4 Persons 

ID: BN979329/393762
Férias Siófok Aluguéis Hungria
Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria Férias Siófok Aluguéis Hungria
solicitar mais informações
Férias Aluguéis
por semana de 476,00 EUR
hu- Siófok
Somogy Megye, Hungria

disponível acordo com o acordo
fornecedor/parceiro:
Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
contato  (  ) 
Homepagereedb,link 
 Todas as ofertas do fornecedor de bens
detalle
quarto:   
por semana:
de 476,00 EUR
varanda yes,varanda
Opciones
De ar condicionadoyes,De ar condicionado
piscinayes,piscina
acesso à praiayes,acesso à praia
Descrição resumida
Az apartman 150 méterre a Balatontól helyzkedik el, Siófok ezüst partján, egy csendes utcában. Egy ideális hely azok számára, akik szeretnék nyaralásukat pihenéssel tölteni, de ha szeretnék, akkor gyorsan az események és a tömeg középpontjába kerülhetnek. Pár perc sétára található egy kis központ boltokkal, bárokkal és éttermekkel, de a városközpont is pár perc van busszal vagy autóval. Az apartmanház 4 modern apartmanból áll, tehát a kert és a medence közös. 

posição
distância
compras 500   aeroporto 110  km  
tráfego suburbano 200   
Siófok, a Dunántúl közepén található, a déli Balaton-parton. Siófokot, a leghíresebb és leglátogatottabb városát a "magyar tenger"-nek, a Balaton fővárosának is nevezik. Nem csak a forró nyári hónapokban, hanem a csendesebb tavaszi, őszi és téli hónapokban is, Siófok a tökéletes hely egy felejthetetlen nyaraláshoz. Sőt, Siófok ideális kiindulópont a csodálatos balatoni régió feltárására. Siófok és a Balaton környékén a látogatónak rengeteg sport-, szabadidős, rekreációs, tevékenységben lehet része. A lehetőségek a következők:túrázás, vitorlázás, kajak / kenu, csónakázás, tenisz, röplabda, horgászat, kerékpározás, lovaglás és borkóstoló, valamint télen a korcsolyázás és a szánkózás. A tó, az összes szépségével várja Önt. Nyáron, az úszás és a napozás mellett, az időt aktívan töltheti a vízisízéssel vagy vízibiciklizéssel. Télen meglátogathatja a közeli Tihany városát, ahol feltétlenűl nézze meg a híres tihanyi apátságot, kóstolja meg a finom magyar ételeket és a Balaton környéki, egyedi borokat vagy csak sétáljon. A vendégek kimerészkedhetnek egy kerékpártúrára a tó körül, mivel egy ez a kerékpárút, körbe viszi Önt az egyész tó körűl. Vagy miért nem sétál a tóparton, vagy fedezze fel a szép szőlőültetvényeket vagy a kis falvakat, valahol a középkori várak és a barokk városok között. A Coke Club várja a fiatalokat számos koncerttel, éjszakai bárokkal és színes programokkal, mint a diszkó. A déli Balaton parton a víz sekély, a strand homokos. Emellett nyáron a víz gyorsan felmelegszik, így ideális hely a családok a csecsemők és a kisgyermekek számára. Akik a strandra lemenni vágynak, mindig találnak egy megfelelő helyet, a strandok jól örzöttek és füves területüek. A város, a gyönyörű kertekről és parkokról híres. Az egyik leghíresebb a Millennium Park. Itt néhány szép műalkotást talál, mint például a zenepavilon és a Kálmán Imre réz szobra, aki Siófokon született, Ő volt az egyik leghíresebb magyar zeneszerző, aki több operettet írt, és a színdarabjai nyáron láthatók.

** Other distances:
- Bar: 150 meter
- Horseriding: 3 km
- Theme Park: 200 meter
- Restaurant: 75 meter
- Playground: 100 meter
- City: 2 km
- Beach: 150 meter
- Water: 150 meter
- ATM / cash dispenser: 500 meter
- Bakery: 1500 meter
divisão
Surface area: 49 
acessórios
Az apartman 4 fő részére nyújt szállást. Két hálószobával rendelkezik, mindkettő franciaággyal szerelt. Rendelkezik egy kis konyhával és étkezővel, illetve néhány alapvető konyhai eszközzel. Az apartman fürdőszobája zuhanyzóval és toalettel felszerelt. Egy közös kert áll a vendégek rendelkezésére kertibútorokkal és parkolási lehetőséggel. A kertben található medence is a vendégek kényelmét szolgálja, ahogy az a képeken is látható. Az apartman klimatizált, ami térítés ellenében igénybe vehető. Az apartman az emeleten található. 
usar
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Fishing
No smoking!!! 
outro
<p>Érkezés délután 2 és 6 óra között, távozás reggel 10-ig. Dohányozni csak a házon kívül szabad.</p> 
1 & 1 - Webhosting
bens imóveis reedb 1122 V 8.41.d / time:0.9791 / size: 63258 / 54.144.57.183.mobil