load datadata load ...

**** in Cirali max. 5 Persons 

ID: BN980155/394584
Модный,Çıralı недвижимость
Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость Модный Çıralı недвижимость
запросить дополнительную информацию
Модный Аренда
в неделю от 532,00 EUR
tr- Çıralı
Tunceli İli, Турция

доступный в соответствии с договором
поставщик/отпечаток:
Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
связаться  (  ) 
домашняя страницаreedb,link 
 Все объявления о недвижимости поставщиком
подробность
спальня:   
в неделю:
от 532,00 EUR
терраса yes,терраса
опции
Кондиционирование воздухаyes,Кондиционирование воздуха
доступ на пляжyes,доступ на пляж
Краткое описание
<strong>Boek minstens een week maart 2015, en ge een huurauto, Renault Symbol voor 2 dagen vrij van kosten!</strong>

Het huis Dila Su is zeer comfortabel ingericht voor zelfvoorzienende gasten. Het huis is ontworpen voor vier volwassenend of twee volwassenen en twee kinderen met twee slaapkamers, een badkamer met toilet en wastafel, een woonkamer met eetgedeelte, een open keuken en een groot terras. De strandstoelen en zonnenparasols staan voor u klaar. Er worden zoveel mogelijk wensen vervult voor de gasten, persoonlijk en in de Duitse en Engelse taal. Het huis staat aan de voet van het Taurus gebergte aan de baai van Cirali. Ver weg van de toeristische drukte en herrie en ver weg van alle actie staat het huis op een rustige plek in Cirali, hier kunt u echt ontspannen. 

положение
расстояние
аэропорт 100  км  
Romantisch; In de natuur; Aan het water
U heeft toegang tot het lange zandige kiezelstrand van 3km op vijf minuten loopafstand, langs de sinaasappel tuinen en kassen. De Lyciaanse kust aan de Turkse riviera ligt uitnodigend klaar voor een wandeling tussen oktober en mei. Tijdens het seizoen biedt het Cirali gebied tochten om rond te kijken in de omgeving en bergwandelingen van elk soort, evenals een boottocht van mei tot oktober.

** Other distances:
- Bar: 700 meter
- Bike rent: 600 meter
- Restaurant: 200 meter
- Beach: 450 meter
- Water: 450 meter
- Water sports: 30 km
- See: 450 meter
- ATM / cash dispenser: 10 km
разделение
Surface area: 60 
арматура
De twee slaapkamers zijn gemeubileerd met een tweepersoonsbed en een kast. De woonkamer is ingericht met een slaapbank en koffietafel en een televisie met internationale kanalen zoals Astra satelliet. Er staat een eethoek met vier stoelen, de keuken is volledig ingericht. De wasmachine staat in de schuur, 40m verderop en kan door alle gasten gebruikt worden. 
использовать
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Fishing
No smoking!!! 
другой
Voor een langer veblijf, worden er andere prijzen berekend. Neemt u contact op met Tour Operator in dit geval. Electriciteit, gas en water is bij de prijs inbegrepen. Er is een bed en een kinderbed beschikbaar. Er is een transfer van en naar Antalya vliegveld en Cirali. Een pakket voor vier personen; u krijgt 160 euro retour, betaalt op locatie. Rent a Car; Renault Symbol, tot zes dagen voor 37 euro per dag, 7-13 dagen voor 23 euro per dag, meer dan 14 dagen voor 27 euro per dag. Deze kan afgeleverd wordden bij het vliegveld, te betalen op locatie. 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ALL-INKL.COM - Webhosting Server Hosting Domain Provider
недвижимость reedb 1017 V 8.25.d / time:0.0594 / size: 70683 / 54.81.210.99.mobil