load datadata load ...

**** in Fonyód max. 10 Persons 

ID: BN983317/408194
Модный Fonyód Аренда Венгрия
Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия Модный Fonyód Аренда Венгрия
запросить дополнительную информацию
Модный Аренда
в неделю от 630,00 EUR
hu- Fonyód
Somogy Megye, Венгрия

доступный в соответствии с договором
поставщик/отпечаток:
Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
связаться  (  ) 
домашняя страницаreedb,link 
 Все объявления о недвижимости поставщиком
подробность
спальня:   
в неделю:
от 630,00 EUR
балкон yes,балкон
опции
доступ на пляжyes,доступ на пляж
Краткое описание
<p>Az apartmanház Fonyód kertvárosi zöld övezetében fekszik. Van pár dolog amiért el sem kell mennie a szállásról, mert helyben megtalálja, ilyen például a tulajdonos kisboltja, étterme vagy bárja, ide lejöhet élelmiszerért vagy egy italra. Itt részt vehet a grillestéken is, vagy csak lemehet a bárba, ahol részt vehet egy ping pong meccsen vagy játszhat egyet a barátokkal a billiárdasztalon. A központ is közel van, az autó javasolt a megközelítéséhez, de ha nem bánja a sétát, akkor 800 méteren belül megtalál mindent a központban is. A part is ilyen távolságra van, ahol élvezheti a kellemes sekély vizet, vagy a játszóteret a gyermeke számára. Tömérdek lehetőség várja Önt étel és italkínálat terén, illetve egy csodás panoráma nyílik az éjszaki partra is. Fonyód bonyolítja az egyik legnagyobb hajóforgalmat a Balatonon, így a kikötőt is érdemes meglátogatni. Az apartmanház mindezekhez közel található.</p> 

положение
расстояние
покупка товаров 800  м  аэропорт 150  км  
пригородном сообщении 800  м  
Az emberek szerint Fonyódról tárul szeme elé a Balaton legszebb panorámája. Akár a Várhegyi vagy Sípos hegyi kilátóról tekint a Balatonra, egy lenyűgöző képet kap a keszthelyi öböltől a tihanyi félszigetig. A gyönyörű panorámán kívül több oka is van Fonyód mellett dönteni. Egy nemrég megjelent cikk szerint Fonyód az ország 10 legromantikusabb városa között van. Nagyon sok felfedezésre érdemes szeglete akad Fonyódnak! Ilyen a móló, a Panoráma / Szaplonczay Sétány, vagy a Balaton legszebb kilátással bíró katolikus temploma. Emellett persze a strandok sem elhanyagolhatóak:
A Vigadó téren 8.900 m2 zöldfelület, szabad strand, büfével, értékmegőrzővel, kölcsönzővel, óriáscsúszdával, játszótérrel, strandröplabda, tollaslabda, kosárlabda és strandfoci pályákkal. A vízmélység kisgyermekek fürdésére is alkalmas. Akadálymentes fürdőhely. A vízben fejelő kapuk, és kosárlabda állvány szolgálja a mozogni vágyókat.
A Vitorlás utcában 3.500 m2 zöldfelülettel rendelkező szabad strand, játszótérrel, büfékkel, és kölcsönzővel. A vízmélység kisgyermekek fürdésére, illetve a strand más részén úszásra is alkalmas. Fövenyfürdője népszerű a kisgyermekes családok körében.
Fonyódliget városrészben az Árpád part utcában 8.960 m2 zöldfelületű szabad strand, játszóterekkel, büfékkel kölcsönzőkkel, értékmegőrzővel, óriáscsúszdával, és tollaslabdapályával. Vízfelülete kisgyermekek fürdésére is alkalmas. A fürdőhely hangulata és az ottani kilátás egyedülálló.
Ezek mellett még 3 strand található Fonyódon.
A fonyódi Várhegyen 2011. évben új, négyszintes, faszerkezetű kilátó épült körpanorámás kilátással a Balatonra illetve a Nagy-Berek élővilágára. A Várhegyen felújított ösvények, utakon pihenők, uzsonnázó padok, információs táblák mentén haladhatnak a túrázók. Megéri meglátogatni Fonyódot és a környező városokat. Várjuk szeretettel!

** Other distances:
- Bike rent: 800 meter
- Horseriding: 300 meter
- Swimmingpool public: 12.5 km
- Theme Park: 12.5 km
- Playground: 800 meter
- City: 800 meter
- Beach: 800 meter
- Tennis court: 800 meter
- Water: 800 meter
- Water sports: 800 meter
- Vineyard: 12.5 km
- ATM / cash dispenser: 800 meter
- Fitness: 800 meter
- Bakery: 800 meter
разделение
Surface area: 70 
арматура
Az apartman 8+2 személy befogadására alkalmas, 2 szinten és 70 négyzetmétere, 3 hálószobával. A nappali a konyhával van egybe nyitva, ahol minden fontos konyhai eszközt megtalál, úgy mint hűtő, fagyasztó, kávéfőző, mikorsütő, elektromos vízforraló és tűzhely. Az apartmanban három zuhanyzós fürdőszoba található, 1 az emeleten, kettő pedig az alsó szinten. Ezek az apartmanok egy étterem fölött vannak, ahol a tulajdonos étellel is szolgálhat. A tulajdonosnak helyben van egy boltja és egy sörözője is. Itt billiárdozhat, csocsózhat, darts-ozhat vagy ping pongozhat, mindezt ingyenesen. Van egy sörkert is, ahova kiülhetnek a nyárestéken, itt gyakran grillestéket szervez az étterem, ahova Ön is csatlakozhat. Az apartmanháznak van egy nagy zárt parkolója az épület mögött, ahol biztonságosan parkolhatja autóját. It sütögethet illetve kertibútorokat is talál. 
использовать
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Horseriding, Fishing
No smoking!!! 
другой
Érkezés délután 2-től
Távozás reggel 10-ig 
недвижимость reedb 1124 V 8.41.d / time:0.0580 / size: 75756 / 54.196.2.131.mobil