load datadata load ...

***** in Balatonboglar max. 6 Persons 

ID: BN984551/410972
Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan
Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan Son Moda Balatonboglár Kiralık Macaristan
daha fazla bilgi talep
Son Moda Kiralık
haftada itibaren 525,00 EUR
hu- Balatonboglár
Somogy Megye, Macaristan

mevcut anlaşmaya göre
satıcı/ortak:
Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
temas  (  ) 
Ana Sayfareedb,link 
 Emlak geç Tüm teklifler
detay
yatak odası:   
haftada:
itibaren 525,00 EUR
balkon yes,balkon
seçenekleri
Klimayes,Klima
Plaj erişimyes,Plaj erişim
kısa açıklama
Az apartman tökéletes elhelyezkedéssel rendelkezik a strandkedvelők számára, mert a kerttől a part nagyjából 15 méterre helyezkedik el. Lényegében ez az utolsó házsor a Balaton előtt. Az apartman 56 négyzetméteres, amelyhez tartozik egy 20 négyzetméteres terasz is, ami tökéletes panorámát ad a balatonra, emellett a városra is. Az apartmanház egy csendes zsákutcában helyezkedik el, így a közlekedés zaja nem zavarja az Ön kényelmes pihenését. Ha le szeretne menni a partra, csak keresztül megy a kerten, ki a kapun és máris a parton van. A parkolás az utcafronton lehetséges, így az Ön autója távol van a strandolóktól. Mindent megtalál a közelben, amire szüksége lehet: boltok, éttermek, játszótér vagy a városközpont, mind csak pár perc sétára vannak. 

pozisyon
mesafe
alışveriş 800   havaalanı 140  km  
Suburban trafik 800   
Balatonboglár a Balaton tó déli partján fekszik az M7-es autópálya mellett, Fonyód és Balatonlelle kis városai között. Ez egy 19-ik század végi üdülőhely. A Balaton legnagyobb partja és itt minden nyáron fesztiválokat szerveznek, mint például júliusban, ahol több mint 1000 kalandra vágyó ember vesz részt. Ők átússzák a Balatont. A víz megfelelő a kisgyerekek számára is! Manapság Balatonboglárnak van egy új kikötője, amely a legnagyobb a Balaton tavon.
A szomszédos faluban egy dombtetőn található egy gömbölyű megfigyelő torony, ahonnan egyedi kilátás nyílik a Balatonra. Balatonboglár körülbelül 3500 hektár szőlőssel rendelkezik így nem csoda, hogy találunk itt számos borospincét és bortermelőt. Ezek közöl egyik a legnagyobb bortermelő a dél Balaton régióban. Minden évben augusztusban megrendezi a híres balatonboglári bor hetet. Egész héten alkalma nyílik megkóstolni a régió legjobb borait együtt a változatos házi készítésű csemegékkel. A szomszédos Szőlőskislak kastélyban meglátogathatja a csodálatos bor múzeumot. Balatonboglár vibráló belvárossal rendelkezik, amely egy sétányon helyezkedik el, a kikötő és a vasútállomás között. Itt parkolóházakat, parkokat, éttermeket, jó kocsmákat, számos boltot és butikot találhatunk.

** Other distances:
- Bar: 200 meter
- Bike rent: 1500 meter
- Horseriding: 3 km
- Swimmingpool public: 2,5 km
- Theme Park: 3 km
- Restaurant: 200 meter
- Playground: 200 meter
- City: 800 meter
- Beach: 50 meter
- Tennis court: 2 km
- Water: 50 meter
- Water sports: 800 meter
- Vineyard: 1 km
- ATM / cash dispenser: 1 km
- Fitness: 1 km
- Bakery: 800 meter
bölünme
Surface area: 56 
Parçaları
Az apartman a második emeleten helyezkedik el. 4+2 személy elszállásolására alkalmas 56 négyzetméteren. 2 hálószobával rendelkezik, egyikben egy franciaágy, másikban két egyszemélyes ágy található, emellett a nappaliban egy kihúzható kanapé található. A konyha és a nappali amerikai stílusban lett egybenyitva, itt egy 6 személyes étkező is található. A konyhában minden fontos konyhai eszköz megtalálható, ami az Ön kényelmes nyaralását szolgálja, úgy mint sütő, tűzhely, hűtő, mikrosütő, kenyérpirító vagy kávéfőző. A fürdőszobában egy zuhanyzó és toalett található. Itt található egy mosógép is, ha használni szeretné, az napi 3€-ba kerül, egyébként eltávolítják. Az apartman légkondicionált. Az lakáshoz egy nagy erkély is tartozik. A parkosított kertben sütögető is található, illetve innen tud kimenni a partra. Az autójával az utcafronton tud parkolni, ahol egy autó számára van hely. 
kullanmak
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Fishing
No smoking!!! 
gayrimenkul reedb 1213 V 8.41.d / time:0.7559 / size: 62303 / 54.82.112.193.mobil