load datadata load ...

**** in Gyula max. 3 Persons 

ID: BN988117/414495
Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska
Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska Iznajmljivanje za odmor Gyula Za najam Mađarska
Za više informacija
Iznajmljivanje za odmor Za najam
tjedno od 252,00 EUR
hu- Gyula
Békés Megye, Mađarska

dostupan po dogovoru
dobavljač/partner:
Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
kontaktirati  (  ) 
Početnareedb,link 
 Sve ponude na nekretninama dobavljača
detalj
spavaća soba:   
tjedno:
od 252,00 EUR
balkon yes,balkon
terasa yes,terasa
Mogućnosti
Klima-uređajyes,Klima-uređaj
Plaža pristupyes,Plaža pristup
Kratki opis
A közel 800 éves Gyula Magyarország délkeleti régiójában, Erdély kapujában fekszik. Az Alföld egészéhez hasonlóan Gyulán is a mérsékelt, kontinentális éghajlat a jellemző. Az apartman a Gyulai vártól és Várfürdőtől alig 100 méterre található. A nemrégiben teljesen újjáépített fürdő a Dél-Alföld legújabb, legmodernebb, európai színvonalú strand és gyógyfürdője lett, mely minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt gyógy- és élménymedencéivel, gyermek-víziparadicsomával, pezsgő- és hullámmedencéjével, valamint az óriás és kamikaze csúszdákkal. A wellness, gyógy és élményfürdő az év minden évszakában várja az idelátogatókat. A Gyulai vár a XV. század elején épült erődítmény és újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt. Kifejezetten ajánlott meglátogatni fogadó és hálószobáit, a magyar várnagy és a török bég hivatali szobáját, a középkori várbörtönt, az éléstárat, a sütőházat, valamint a kovács- és a fazekasműhelyeket. A várkertnek csodálatosan szép kertje van telis-tele virágokkal. Az apartmanhoz közel minden megtalálható, ami a nyugodt illetve az aktív pihenést és a kényelmet szolgálja. Éttermek, üzletek, fitnesz és sportpályák, múzeumok, szórakozóhelyek és virágos parkok. Gyula városa gyönyörű és évszaktól függetlenül számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt gazdag kulturális, építészeti és turisztikai látnivalói révén. 

položaj
Udaljenost
prigradskom prometu 250   zračna luka 120  km  
Gyula városa történelmi atmoszférájával, számos műemlékével, látnivalóival, szobraival, szökőkútjaival, parkjaival, kulturális intézményeivel, sokszínű rendezvényeivel az év bármely szakában várja az idelátogató turistákat. Ha ebben a csodálatos városban tölti szabadságát mindenképpen látogassa meg a következőket: a híres nevezetes gyógy, wellness és élményfürdőt amely télen nyáron nyitva tart, a Gyulai várat 24 kiállító teremmel, mely Közép-Európa egyetlen épen maradt síkvidéki, gótikus téglavára, a 100 éves cukrászdát amely Magyarország egyik legrégebbi, eredeti berendezésével jelenleg is működő cukrászdája, továbbá számos érdekes múzeum. A város gyönyörű, virágos és szökőkutakkal teletűzdelt parkjai további kikapcsolódási lehetőségeket rejtegetnek. Gyulán évente több mint 26 állandó fesztivált és rendezvényt szerveznek. Ezért az év minden hónapjára jut egy-két érdekes fesztivál, rendezvény, vagy kulturális esemény. Ilyenek a Gyulai Reneszánsz Karnevál (február), Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál és Gyulai Böllér Nap (április), Gyulai Várszínház Összművészeti Fesztivál és Nemzetközi Shakespeare Fesztivál (július), Szilveszteri utcabál (december). Számtalan környékbeli kirándulóhely várja a szabadságukat aktívan eltölteni vágyókat. Sportolhat, kirándulhat, túrázhat, horgászhat és lovagolhat a környéken. A városban számos étterem áll a vendégek rendelkezésére ahol megkóstolhatják a hagyományos magyar konyha remekeit, nem utolsó sorban a híres gyulai kolbászt, mely napjainkra igencsak elterjedt és nagy népszerűségnek örvend. Amennyiben egy nyugodt ám ugyanakkor érdekes és élményekben gazdag pihenésre vágyik ez a hely garantáltan a legjobb választás lehet.

** Other distances:
- Bar: 100 meter
- Horseriding: 3 km
- Swimmingpool public: 100 meter
- Restaurant: 100 meter
- Playground: 100 meter
- City: 100 meter
- Beach: 100 meter
- Tennis court: 100 meter
- Water: 100 meter
- ATM / cash dispenser: 400 meter
- Fitness: 500 meter
- Bakery: 500 meter
oprema
A teljesen berendezett és felszerelt erkélyes apartman 3 személy számára nyújt kényelmes szállást. Egy légtérben található az amerikai konyha, nappali és hálórész ahol egy franciaágy található összetolva, amelyet igény szerint szét lehet húzni. A konyharész teljesen felszerelt minden konyhai eszközzel, a nappaliban Tv kábelszolgáltatással nyújt szórakozási lehetőséget, valamint itt található egy egyszemélyes kihúzható fotelágy. A fürdőszobában zuhanyzó és mosdókagyló található, a toalett külön helyiségben van. Az apartmanban légkondicionálás és padlófűtés van. Az év bármely szakában bérelhető és zárt udvaron való parkolás áll a bérlő rendelkezésére. 
koristiti
Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Tennis, Fishing
No smoking!!! 
1 & 1 Notebook Flat
nekretnina reedb 1121 V 8.41.d / time:0.0506 / size: 65538 / 54.81.139.56.mobil