load datadata load ...

**** in Belek max. 7 Persons 

ID: BN997423/451222
Iznajmljivanje za odmor Belek Mahallesi Za najam Turkey
Iznajmljivanje za odmor Belek Mahallesi Za najam Turkey Iznajmljivanje za odmor Belek Mahallesi Za najam Turkey Iznajmljivanje za odmor Belek Mahallesi Za najam Turkey Iznajmljivanje za odmor Belek Mahallesi Za najam Turkey Iznajmljivanje za odmor Belek Mahallesi Za najam Turkey Iznajmljivanje za odmor Belek Mahallesi Za najam Turkey Iznajmljivanje za odmor Belek Mahallesi Za najam Turkey Iznajmljivanje za odmor Belek Mahallesi Za najam Turkey Iznajmljivanje za odmor Belek Mahallesi Za najam Turkey Iznajmljivanje za odmor Belek Mahallesi Za najam Turkey Iznajmljivanje za odmor Belek Mahallesi Za najam Turkey Iznajmljivanje za odmor Belek Mahallesi Za najam Turkey
Za više informacija
Iznajmljivanje za odmor Za najam
tjedno od 375,00 EUR
tr- Belek Mahallesi
Adalia, Turkey

dostupan po dogovoru
dobavljač/partner:
Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
kontaktirati  (  ) 
Početnareedb,link 
 Sve ponude na nekretninama dobavljača
detalj
spavaća soba:   
tjedno:
od 375,00 EUR
balkon yes,balkon
Mogućnosti
Klima-uređajyes,Klima-uređaj
bazenyes,bazen
Plaža pristupyes,Plaža pristup
Kratki opis
Dit mooie Olympias appartement staat in het centrum van Belek, slechts een paar minuten van het strand. Alle winkels en restaurants vindt u om de hoek en de transfer brengt u naar het strand. Het appartement is erg ruim met drie slaapkamers, een  weelderige tuin en zwembad met kristalhelder water en 24 uurs beveiliging. Het appartement is voorzien van een balkon , zwembad en uitzicht over de tuin. Antalya stadscentrum ligt 45km verderop vanaf het huis. Antalya vliegveld ligt 35km verderop.  

položajAan het strand; Golf

** Other distances:
- Golf course: 2 km
- Restaurant: 1 km
- City: 1 km
- See: 2 km
- ATM / cash dispenser: 800 meter 
Udaljenost
kupovina 600  m²  zračna luka 35    
prigradskom prometu 600    
podjela
Surface area: 115 
oprema
Het ruime appartement Olympia vindt u op de eerste verdieping. Het is heel plezierig voor families en jonge vakantiegangers. Er zijn twee slaapkamers met tweepersoonsbedden, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer is ingericht met een douche, de ander met een bad. Er is een grote woonkamer met Franse ramen, vol met zonneschijn. De comfortabele meubels en de compleet ingerichte keuken biedt de sfeer van de ultieme ontspanning. Op het balkon staat een tafel en stoelen waar u kunt genieten van gourmetmaaltijden tijdens de koele avonden. Het fantastische uitzicht over de tuin en het zwembad is een prachtige aanvulling hierop. Er staan ligstoelen en tenten dichtbij het zwembad,evenals een douche. 
nekretnina reedb 8.58-f / time:0.0222 / size: 48338 / 54.161.45.156.mobil