load datadata load ...

**** in Belek max. 7 Persons 

ID: BN997423/451222
Iznajmljivanje za odmor Belek Belediyesi Za najam Turkey
Iznajmljivanje za odmor Belek Belediyesi Za najam TurkeyIznajmljivanje za odmor Belek Belediyesi Za najam TurkeyIznajmljivanje za odmor Belek Belediyesi Za najam TurkeyIznajmljivanje za odmor Belek Belediyesi Za najam TurkeyIznajmljivanje za odmor Belek Belediyesi Za najam TurkeyIznajmljivanje za odmor Belek Belediyesi Za najam TurkeyIznajmljivanje za odmor Belek Belediyesi Za najam TurkeyIznajmljivanje za odmor Belek Belediyesi Za najam TurkeyIznajmljivanje za odmor Belek Belediyesi Za najam TurkeyIznajmljivanje za odmor Belek Belediyesi Za najam TurkeyIznajmljivanje za odmor Belek Belediyesi Za najam TurkeyIznajmljivanje za odmor Belek Belediyesi Za najam Turkey
Za više informacija

Iznajmljivanje za odmor Za najam
tjedno od 375,00EUR
tr- Belek Belediyesi
Adalia, Turkey

dostupan po dogovoru

dobavljač/partner:
 Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
kontaktirati 
 Početnareedb,link 
 Sve ponude na nekretninama dobavljača
detalj
spavaća soba: 

  
tjedno:
balkon 
yes,balkon
Mogućnosti
Klima-uređaj
yes,Klima-uređaj
bazen
yes,bazen
Plaža pristup
yes,Plaža pristup
Kratki opis

Dit mooie Olympias appartement staat in het centrum van Belek, slechts een paar minuten van het strand. Alle winkels en restaurants vindt u om de hoek en de transfer brengt u naar het strand. Het appartement is erg ruim met drie slaapkamers, een  weelderige tuin en zwembad met kristalhelder water en 24 uurs beveiliging. Het appartement is voorzien van een balkon , zwembad en uitzicht over de tuin. Antalya stadscentrum ligt 45km verderop vanaf het huis. Antalya vliegveld ligt 35km verderop.  

položaj
Aan het strand; Golf

** Other distances:
- Golf course: 2 km
- Restaurant: 1 km
- City: 1 km
- See: 2 km
- ATM / cash dispenser: 800 meter 
Udaljenost
kupovina
 

600 

 

m²  

zračna luka
 

35 

 

  

prigradskom prometu
 

600 

 

  

podjela

Surface area: 115 

oprema

Het ruime appartement Olympia vindt u op de eerste verdieping. Het is heel plezierig voor families en jonge vakantiegangers. Er zijn twee slaapkamers met tweepersoonsbedden, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer is ingericht met een douche, de ander met een bad. Er is een grote woonkamer met Franse ramen, vol met zonneschijn. De comfortabele meubels en de compleet ingerichte keuken biedt de sfeer van de ultieme ontspanning. Op het balkon staat een tafel en stoelen waar u kunt genieten van gourmetmaaltijden tijdens de koele avonden. Het fantastische uitzicht over de tuin en het zwembad is een prachtige aanvulling hierop. Er staan ligstoelen en tenten dichtbij het zwembad,evenals een douche. 

nekretnina reedb 1212 V 9.04-g / time:0.0631 / size: 54894 / 3.80.177.176.mobil