load datadata load ...

**** in Belek max. 7 Persons 

ID: BN997423/451222
Férias Belek Mahallesi Aluguéis Turquia
Férias Belek Mahallesi Aluguéis Turquia Férias Belek Mahallesi Aluguéis Turquia Férias Belek Mahallesi Aluguéis Turquia Férias Belek Mahallesi Aluguéis Turquia Férias Belek Mahallesi Aluguéis Turquia Férias Belek Mahallesi Aluguéis Turquia Férias Belek Mahallesi Aluguéis Turquia Férias Belek Mahallesi Aluguéis Turquia Férias Belek Mahallesi Aluguéis Turquia Férias Belek Mahallesi Aluguéis Turquia Férias Belek Mahallesi Aluguéis Turquia Férias Belek Mahallesi Aluguéis Turquia
solicitar mais informações
Férias Aluguéis
por semana de 375,00 EUR
tr- Belek Mahallesi
Adalia, Turquia

disponível acordo com o acordo
fornecedor/parceiro:
Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
contato  (  ) 
Homepagereedb,link 
 Todas as ofertas do fornecedor de bens
detalle
quarto:   
por semana:
de 375,00 EUR
varanda yes,varanda
Opciones
De ar condicionadoyes,De ar condicionado
piscinayes,piscina
acesso à praiayes,acesso à praia
Descrição resumida
Dit mooie Olympias appartement staat in het centrum van Belek, slechts een paar minuten van het strand. Alle winkels en restaurants vindt u om de hoek en de transfer brengt u naar het strand. Het appartement is erg ruim met drie slaapkamers, een  weelderige tuin en zwembad met kristalhelder water en 24 uurs beveiliging. Het appartement is voorzien van een balkon , zwembad en uitzicht over de tuin. Antalya stadscentrum ligt 45km verderop vanaf het huis. Antalya vliegveld ligt 35km verderop.  

posiçãoAan het strand; Golf

** Other distances:
- Golf course: 2 km
- Restaurant: 1 km
- City: 1 km
- See: 2 km
- ATM / cash dispenser: 800 meter 
distância
compras 600  m²  aeroporto 35    
tráfego suburbano 600    
divisão
Surface area: 115 
acessórios
Het ruime appartement Olympia vindt u op de eerste verdieping. Het is heel plezierig voor families en jonge vakantiegangers. Er zijn twee slaapkamers met tweepersoonsbedden, een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een badkamer is ingericht met een douche, de ander met een bad. Er is een grote woonkamer met Franse ramen, vol met zonneschijn. De comfortabele meubels en de compleet ingerichte keuken biedt de sfeer van de ultieme ontspanning. Op het balkon staat een tafel en stoelen waar u kunt genieten van gourmetmaaltijden tijdens de koele avonden. Het fantastische uitzicht over de tuin en het zwembad is een prachtige aanvulling hierop. Er staan ligstoelen en tenten dichtbij het zwembad,evenals een douche. 
bens imóveis reedb 8.58-f / time:0.1335 / size: 57376 / 54.81.78.135.mobil