load datadata load ...

*** in Nieuwekerk aan de IJssel max. 6 Persons 

ID: BN1131864/581878
Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda
Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis HolandaFérias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis HolandaFérias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis HolandaFérias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis HolandaFérias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis HolandaFérias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis HolandaFérias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis HolandaFérias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis HolandaFérias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis HolandaFérias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis HolandaFérias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda
solicitar mais informações

Férias Aluguéis
por semana de 566,00EUR
nl- Nieuwekerk aan de IJssel
Holanda

disponível acordo com o acordo

fornecedor/parceiro:
 Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
contato 
 Homepagereedb,link 
 Todas as ofertas do fornecedor de bens
detalle
quarto: 

  
por semana:
terraço 
yes,terraço
Opciones
piscina
yes,piscina
Descrição resumida

Parc de IJsselhoeve is gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel. In de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel vindt u het recreatiegebied Hitland. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen door het boslandschap en weilanden, maar ook langs de IJssel. U kunt in de omgeving van het park dus zowel genieten van de rust als de mooie drukke stad opzoeken. Op het park kunt u genieten van het verwarmde buitenzwembad, met kinderbad, een speeltuin met speeltoestellen en een voetbalveld. Bovendien is er een restaurant, een café/bar en een snackbar. Bovendien treft u vlakbij het park een manege.

Wat Nieuwerkerk aan den IJssel uniek maakt is het prachtige recreatiegebied Hitland met haar steenovens. Hier fietst en loopt u dwars door het bos, de weilanden met vele vogelsoorten en veengebieden. U ontdekt daar ook elementen uit het verleden; veenputten, wielen, watermolens en afwateringsslootjes uit het oude polderlandschap. Ondek de rijke geschiedenis van de steenovens en breng een bezoek aan de markt. De avondvierdaagse is hier ook altijd één groot feest. Verder is een bezoek aan de traditionele rommelmarkt en de Hollandse IJsselrit voor oldtimers iets wat u ooit meegemaakt moet hebben.

Parc de IJsselhoeve bevindt zich in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier vindt u de rust van het platteland, terwijl steden als Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Gouda op korte afstand bereikbaar zijn. Ook is er een winkelcentrum, zijn er diverse attracties en is de boulevard op korte afstand de bereiken. 

posição
Vakantiepark; Aan het water

** Other distances:
- Bike rent: 12.5 km
- Golf course: 1 km
- Theme Park: 40 km
- City: 12.5 km
- Beach: 7 km
- Tennis court: 15 km
- Water: 100 meter
- Water sports: 12.5 km
- See: 15 km
- Minigolf: 1 km
- ATM / cash dispenser: 2 km
- Fitness: 2,5 km
- Bakery: 2,5 km 
divisão

Surface area: 45-55 

acessórios

Dit chalet van circa 55 m2 biedt onderdak aan zes personen. De inrichting/indeling van dit type chalet kan onderling verschillen. De woonkamer is o.a. voorzien van een TV en een schuifpui naar een terras met tuinmeubilair. De open keuken is onder meer voorzien van en combimagnetron en een vaatwasser. De drie slaapkamers liggen op de begane grond. Eén slaapkamer heeft een stapelbed en de andere twee hebben twee eenpersoons boxspringbedden. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. In de badkamer is een douche, wastafel en toilet.

Het chalet is voorzien van centrale verwarming/gaskachel. De uitvoering/inrichting/indeling van de woningen van dit type kan onderling verschillen. Sommige chalets beschikken over een aparte berging. Bij het chalet is parkeergelegenheid voor één auto.

Tijdens het boeken van dit type woning krijgt u de mogelijkheid om een voorkeur te boeken voor een bepaalde woning.
Dit kan zijn door bijvoorbeeld de ligging, meerdere woningen naast elkaar of een andere reden. De voorkeurs-/essentiekosten bedragen eenmalig € 15,-.

*LET OP! OP DIT PARK ZIJN GEEN HUISDIERVRIJE WONINGEN! 

usar

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Fishing, Golfplaying
No smoking!!! 

outro

- Wij verzoeken u bij eventuele correspondentie uw reserveringsnummer te vermelden.
- De borg dient bij aankomst uitsluitend per ondertekening van een eenmalige machtiging te worden voldaan.
- U kunt voor een woningnummer een voorkeur doorgeven. De voorkeurs-/essentiekosten bedragen eenmalig
€ 15,-. Met voorkeur te boeken: huisdier wel / niet toegestaan, bepaalde ligging, etc.
- Roken is in alle accommodaties NIET toegestaan
- Eindschoonmaak is een verplicht artikel
- Bedlinnen zijn verplicht om te huren.
- Hand- en theedoeken kunt u zelf meenemen of huren bij de receptie. Het badlinnen bestaat uit een badlaken en een handdoek. Het keukenlinnen bestaat uit 1 theedoek en 1 handdoek.
- Honden zijn tegen betaling en enkel op aanvraag op het park toegestaan (max. 2 per accommodatie), mits aangelijnd. Uw hond dient buiten het park uitgelaten te worden.
- Indien u (een) hond(en) meebrengt dan is het niet toegestaan om deze alleen achter te laten in de gehuurde accommodatie in verband met eventuele vernieling van het meubilair. Het is ook niet toegestaan
om (een) hond(en) in een zogenaamde honden bench alleen achter te laten in de accommodatie in verband met het mogelijk veroorzaken van geluidsoverlast.
- Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor verloren of zoekgeraakte eigendommen, schade aan eigendommen c.q. persoonlijk letsel opgelopen tijdens uw verblijf op Parc de IJsselhoeve.
- Wanneer u uw eventuele post laat doorsturen, verzoeken wij u het juiste adres door te geven, te weten Parc de IJsselhoeve, dit om tijdverlies te voorkomen. Mocht u het adres van Tour Operator opgeven
kunnen wij niet garanderen dat uw post op tijd op uw vakantieverblijf aankomt.
- Parc de IJsselhoeve heeft geen kinderartikelen (kinderbed, kinderstoel, etc.) wij raden gasten aan om deze zelf mee te brengen.

<strong>Babykorting & 65+ korting</strong>
10% korting
Alleen wanneer minstens 1 van de gasten jonger dan 3 jaar oud is.
Alleen wanneer minstens 1 van de gasten 65 jaar of ouder is.

Geldige periodes:
- 01-01-2018 tot 30-03-2018
- 21-05-2018 tot 13-07-2018
- 24-08-2018 tot 21-12-2018

<strong>Jonge gezinnen korting</strong>
10% korting
Voor gezinnen die een baby of kind t/m 11 jaar meenemen.

Geldige periodes:
- 05-01-2018 tot 26-03-2018
- 01-11-2018 tot 21-12-2018

Als de boeking toevallig valt in een periode waarin de Babykorting ook geldig is, is deze niet geldig. Dan wordt de Jonge Gezinnen korting aangehouden. 

bens imóveis reedb 0119 V 9.04-g / time:0.1063 / size: 58336 / 100.24.46.10.mobil