load datadata load ...

*** in Nieuwekerk aan de IJssel max. 6 Persons 

ID: BN1131864/581878
Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda
Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda Férias Nieuwekerk aan de IJssel Aluguéis Holanda
Contactar o proprietário

Férias Aluguéis
por semana de 432,00EUR
nl- Nieuwekerk aan de IJssel
Holanda

disponível acordo com o acordo

fornecedor/parceiro:
  Firma Bungalow.Net BV
NL 8011 Zwolle
contato  
  Homepagereedb,link 
 Todas as ofertas do fornecedor de bens
detalle
quarto: 

  
por semana:
terraço 
yes,terraço
Opciones
piscina
yes,piscina
#Férias #Aluguéis #NieuwekerkAanDeIjssel #Holanda
Descrição resumida

Parc de IJsselhoeve is gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel. In de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel vindt u het recreatiegebied Hitland. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen door het boslandschap en weilanden, maar ook langs de IJssel. U kunt in de omgeving van het park dus zowel genieten van de rust als de mooie drukke stad opzoeken. Op het park kunt u genieten van het verwarmde buitenzwembad, met kinderbad, een speeltuin met speeltoestellen en een voetbalveld. Bovendien is er een restaurant, een café/bar en een snackbar. Bovendien treft u vlakbij het park een manege.

Wat Nieuwerkerk aan den IJssel uniek maakt is het prachtige recreatiegebied Hitland met haar steenovens. Hier fietst en loopt u dwars door het bos, de weilanden met vele vogelsoorten en veengebieden. U ontdekt daar ook elementen uit het verleden; veenputten, wielen, watermolens en afwateringsslootjes uit het oude polderlandschap. Ondek de rijke geschiedenis van de steenovens en breng een bezoek aan de markt. De avondvierdaagse is hier ook altijd één groot feest. Verder is een bezoek aan de traditionele rommelmarkt en de Hollandse IJsselrit voor oldtimers iets wat u ooit meegemaakt moet hebben.

Parc de IJsselhoeve bevindt zich in Nieuwerkerk aan den IJssel. Hier vindt u de rust van het platteland, terwijl steden als Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Gouda op korte afstand bereikbaar zijn. Ook is er een winkelcentrum, zijn er diverse attracties en is de boulevard op korte afstand de bereiken. 

posição

Vakantiepark; Aan het water
In Nieuwerkerk aan den IJssel vind je de rust van het platteland, terwijl de grote steden Rotterdam en Gouda op korte afstand gelegen zijn. Parc de IJsselhoeve bevindt zich in het recreatiegebied Hitland, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen door het prachtige landschap. Het recreatiegebied kent een grote diversiteit aan landschappen: van boslandschap tot weilanden, wateren en veengebieden.
In het natuurgebied ontdek je unieke elementen uit het verleden: veenputten, wielen, watermolens en afwateringsslootjes uit het oude polderlandschap. Ook staat de omgeving bekend om de unieke steenovens. Verder is een bezoek aan de traditionele rommelmarkt en de Hollandse IJsselrit voor oldtimers een grote aanrader.

** Other distances:
- Bike rent: 12.5 km
- Golf course: 1 km
- Theme Park: 40 km
- City: 12.5 km
- Beach: 7 km
- Tennis court: 15 km
- Water: 100 meter
- Water sports: 12.5 km
- See: 15 km
- Minigolf: 1 km
- ATM / cash dispenser: 2 km
- Fitness: 2,5 km
- Bakery: 2,5 km 
divisão

Surface area: 45-55 

acessórios

Dit chalet van circa 55 m2 biedt onderdak aan zes personen. De inrichting/indeling van dit type chalet kan onderling verschillen. De woonkamer is o.a. voorzien van een TV en een schuifpui naar een terras met tuinmeubilair. De open keuken is onder meer voorzien van en combimagnetron en een vaatwasser. De drie slaapkamers liggen op de begane grond. Eén slaapkamer heeft een stapelbed en de andere twee hebben twee eenpersoons boxspringbedden. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. In de badkamer is een douche, wastafel en toilet.

Het chalet is voorzien van centrale verwarming/gaskachel. De uitvoering/inrichting/indeling van de woningen van dit type kan onderling verschillen. Sommige chalets beschikken over een aparte berging. Bij het chalet is parkeergelegenheid voor één auto.
<strong>Indien de vakantiewoning is voorzien van een airco, dan kunt u voor € 10,- per dag hiervan gebruik maken.</strong>

Tijdens het boeken van dit type woning krijgt u de mogelijkheid om een voorkeur te boeken voor een bepaalde woning.
Dit kan zijn door bijvoorbeeld de ligging, meerdere woningen naast elkaar of een andere reden. De voorkeurs-/essentiekosten bedragen eenmalig € 15,-.

*LET OP! OP DIT PARK ZIJN GEEN HUISDIERVRIJE WONINGEN! 

usar

Possibility nearby / Möglichkeiten in der Nähe: Fishing, Golfplaying
No smoking!!! 

outro

Vanaf 1 januari 2019 zijn zakelijke boekingen niet toegestaan!

Er is bij de receptie een pinapparaat aanwezig. Het is mogelijk om met creditcard te betalen.  - Biljetten van € 100,00, € 200,00 en € 500,00 worden op het park niet geaccepteerd.

Wij verzoeken u bij eventuele correspondentie uw reserveringsnummer te vermelden.

De borg dient bij aankomst uitsluitend per eenmalige machtiging te worden voldaan.

Bij het aanwezige kinderbedje is geen bedlinnen aanwezig. Wij verzoeken u dit zelf mee te nemen.

Bedlinnen zijn verplicht te huren, beddenopmaakservice zit hier bij in.

Bij een verblijf langer dan één week, dient voor de extra periode per week of gedeelte daarvan ter plaatse 3 Euro afvalbijdrage betaald te worden.

Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor verloren of zoekgeraakte eigendommen, schade aan eigendommen c.q. persoonlijk letsel opgelopen tijdens uw verblijf in het park.

Huisdieren zijn welkom, maar wel op aanvraag omdat niet alle accommodaties geschikt zijn voor huisdieren. Maximaal 2 huisdieren toegestaan.

Een aantal woningen binnen het type woning dat hier is weergegeven, beschikt mogelijk over extra faciliteiten. Tijdens het boeken van dit type woning krijgt u de mogelijkheid om (enkele van deze) extra faciliteiten bij te boeken. De voorkeurs-/essentiekosten bedragen eenmalig € 15,-.

Late check out (tot 16:00 uur, OP AANVRAAG) kost 50 euro, dit dient u te regelen bij de receptie op het park.

Badlinnen en keukenlinnen zelf meenemen of op het park te huren (huren kunt u bij boeking opgeven).

Er is gratis WIFI beschikbaar op 10 apparaten.

 
bens imóveis reedb 0719 V 9.05-g / time:0.1579 / size: 64101 / 54.81.69.220.mobil